Søg job hos os

Se vores aktuelle ledige job, send dit CV eller bliv klogere på vores ansøgningsproces.

 

Ledige job

Her ser du vores aktuelle ledige stillinger. Læs mere om og se, hvordan du søger, under det enkelte jobopslag.

Senest besatte job

I november 2017 siger vi velkommen til nye kolleger i følgende stillinger:

  • Payroll Consultant

I oktober 2017 siger vi velkommen til nye kolleger i følgende stillinger:

  • Customer Care Consultant
  • Senior Business Analyst
  • Driftstekniker

 

I september 2017 siger vi velkommen til nye kolleger i følgende stillinger:

  • Payroll Consultant

 

I august 2017 sagde vi velkommen til nye kolleger i følgende stillinger:

  • Payroll Consultant
  • Implementation Consultant
  • Software Engineer
Læs mere
Luk

Søg uopfordret

Er du skarp inden for dit felt? Har du ambitioner? Så er du hjerteligt velkommen. Vi er nemlig konstant på udkig efter nye kolleger, og selvom dit drømmejob ikke er slået op lige nu, vil vi altid gerne i dialog med dig. Registrér dit CV og dine kontaktoplysninger og skriv meget gerne, hvilket job du er interesseret i. Når du har registreret dine data, er det meget nemt at søge et job i Bluegarden. Så skal du bare genanvende de oplysninger, du har tastet ind. Nemmere bliver det ikke.


Registrer dit CV


Kickstart din karriere

Vi har mange studerende ansat, og vi sætter umådelig stor pris på dem. De kommer med drive, lyst til at lære og hovedet fyldt op med den nyeste viden, og de er med til at udvikle både vores virksomhed og vores produkter. Til gengæld udvikler vi dem. Kunne du tænke dig at kickstarte din karriere med et relevant job ved siden af studiet? Så registrér dit CV og dine jobønsker her. 

 

Registrer dit CV
Vi er midt i en stor transformation, og vi søger nye kolleger, som vil med på rejsen. Vi har store ambitioner og stiller høje krav. Til gengæld garanterer vi, at du får både ansvar og udviklingsmuligheder, som matcher dit talent. 

Vi sparrer med hinanden

Ansøgningsprocessen

Når du vælger den jobannonce, du vil søge på, får du automatisk adgang til at uploade dine data.
Du finder linket i jobannoncen. Vi har gjort det let – du skal kun opdatere med din kontaktinfo og vedhæfte dit CV og ansøgning. 
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du finder som regel kontaktinformationer på den ansættende leder eller en god kollega i jobannonceteksten.

1. Ansøgning

Du behøver ikke skrive flere sider. Vi værdsætter en kort motivation for, hvorfor du har lyst til at blive en del af os. Dit CV skal naturligvis bekræfte os i, at du har kompetencerne i orden. Så tager vi den derfra.

2. Samtale

Er du blandt de bedst egnede eller de måske egnede? Vi kan godt li’ at tale med mange forskellige mennesker. Vi hylder diversiteten i både de faglige og personlige kvalifikationer, så hvis vi inviterer dig til en samtale på baggrund af din ansøgning, så er det, fordi vi er nysgerrige på dig. Vi er faktisk ret gode til at skabe en hyggelig stemning, så du kan godt glæde dig.

3. Tilbud om ansættelse

Når vi tilbyder dig ansættelse i Bluegarden, så skal du vide, at du bliver en vigtig del af os. Hvert år byder vi mange nye kolleger velkommen i Bluegarden. Vi gør meget ud af hele processen – fra vi begynder at designe jobbet, til vores nye kollega er kommet godt ind i jobbet. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og vi har gjort os umage med at sætte et godt intro-forløb sammen, så du møder dine nye kolleger på tværs af organisationen og får et grundigt indblik i vores virksomhed.

4. Det kan du forvente

Som ny kollega kan du forvente, at der bliver taget godt imod dig: Vi har en tætpakket introduktionsplan med tæt opfølgning ene og alene, fordi vi vil have dig til at producere så hurtigt som muligt, så du skaber værdi for Bluegarden med det samme. Læs mere om hvad vi kan love dig under Medarbejderløftet